Medicina Muncii

Suntem echipa care vă ajută să aveți succes!

Controlul medical periodic este o consultaţie medicală complexă pe care fiecare angajat trebuie să o facă anual (sau mai frecvent, dacă riscurile de îmbolnăvire la locul de muncă sunt mai mari) atunci când este sănătos.

Controlul medical periodic este prevăzut ca obligatoriu de legislaţia României, nu se face la întâmplare, ci este complex, corelat cu condiţiile de muncă, este specific acestora, fiind alcătuit dintr-un pachet de servicii medicale care diferă de la un loc de muncă la altul în funcţie de riscurile de îmbolnăvire cuprinde examene medicale şi de laborator specifice fiecărei expuneri.

heart-1698840

De ce avem nevoie de control medical periodic?

  • Controlul medical periodic previne bolile profesionale și accidentele de muncă.
  • Controlul medical periodic are grijă de sănătatea angajaților, scăzând absențele și crescând randamentul muncii, aducand beneficii firmei angajatoare.
  • Controlul medical periodic protejează angajatorul, depistând în timp util probelemele de sănătate ale angajaților și implicațiile legate de desfășurarea activității.
  • Obligativitate prin lege de a avea grijă de sănătatea angajaţilor.

Cu ce vă putem ajuta noi

  • Identificăm, evaluăm și consiliem managerul asupra factorilor de risc a sănătății și securității ocupaţionale.
  • Avem grijă de sănătatea angajaţilor prin supravegherea factorilor din mediul de muncă care ar putea afecta sănătatea.
  • Participăm activ în cadrul comitetelor de sănătate și securitate în muncă de la nivelul firmei.
  • Evaluăm capacitatea de muncă și promovăm adaptarea muncii la posibilităţile angajaților.
  • Vă consiliem asupra legislaţiei de sănătate și securitate în muncă și a atitudinii în circumstanțe speciale ale unor grupuri vulnerabile: femei gravide, mame în perioada de alăptare, adolescenţi, vârstnici şi persoane cu handicap.
  • Vă ajutăm prin furnizarea de informaţii şi programe de educaţie în domeniul sănătăţii ocupaţionale, securităţii muncii și ergonomiei adresate manageriatului și angajaţilor.

Avem grijă de angajații dvs.

Informațiile din acest site reprezintă ghiduri generale pentru a ajuta pacienții să înțeleagă condițiile specifice, tratamentele sau testele medicale. Informația din acest site este destinată exclusiv scopurilor informaționale, nu abordează circumstanțe individuale și nu înlocuiește nevoia de consiliere individuală de la un profesionist din domeniul medical. Dacă aveți întrebări, sau pentru sfaturi medicale personalizate, vă rugăm să întrebați medicul curant, sau să ne contactați pentru o consultație, tratament sau procedură medicală! Nu ignorați sfatul medicului! Dacă credeți că aveți o urgență medicală, apelați de urgență serviciul public de urgență la 112!

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR CIOVICA

Bd. Al. Lăpușneanu 103, Constanța. Jud. Constanța

Reg. Comerțului J13/7874/2004     CUI 16861619

Informații și programări la telefon +40 241 550 888  

email office@ciovica.com        www.ciovica.com

© Copyright 2005 - 2018 CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR CIOVICA prin Dr. Vlad Ciovică. Toate drepturile rezervate.

Close Menu
Close Panel