CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR CIOVICA

Medicina stilului de viață

Suntem aici pentru a vă ajuta.

Cea mai bună îngrijire pentru Sănătatea ta.

Soluții inovatoare, pentru sănătatea dvs.

Suntem o echipă medicală foarte bine pregătită, căruia îi pasă de suferințele dumneavoastră și care combinăm anii de experiență cu noile tehnologii.

Medicină integrativă

Suntem o echipă medicală cu experiență, care ne străduim să vă oferim asistență medicală integrativă, printr-un pachet de metode de prevenire, diagnostic și tratament ce au în centrul atenției pacientul cu nevoile sale fizice, emoționale și spirituale, precum și stilul de viață.

Bucurați-vă de o viață sănătoasă!

Sănătatea este foarte importantă și trebuie să o ținem sub control. Cu ajutorul echipei noastre, veți fi ghidat să deveniți o persoană care trăiește o viață sănătoasă.

SUNTEM EXTREM DE SERIOȘI

atunci când avem grijă de sănătatea Dvs.

Pacienții noștri împărtășesc din experiența lor

Prin tot ceea ce întreprindem, ne angajăm ca experiența dumneavoastră să fie căt mai sigură, plăcută și confortabilă cu putință în oricare din centrele noastre sau în centrele medicale partenere.

Considerăm că timpul dvs. este la fel de prețios ca și sănătatea dvs. Pentru aceasta încercăm să acoperim toate specialitățile medicale prin parteneriate cu medici, cabinete medicale și clinici medicale. Aceasta face parte din felul nostru de a face lucrurile un pic diferit pentru că dvs., pacientul,  să rămâneți întodeauna în centrul atenției noastre.

Echipamente inovatoare

Tratament personalizat

Îngrijire concentrată

Parteneriate medicale

Aveți nevoie de noi?
Ne puteți suna la:

+4 (0241) 550 888

Dacă aveți întrebări despre cum vă putem ajuta, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.

Pentru informații sau programarea unei consultații, vă rugăm să ne lăsați și un număr de telefon unde vă putem contacta!

Ne-ar plăcea să vedem cum vă putem ajuta să vă rezolvați problemele de sănătate. Vă așteptăm.

Dr. Vlad Ciovică

Contact

Bd. Alexandru Lăpușneanu 103,
Constanța, Jud. Constanța

  • office@ciovica.com
  • +40 241 550 888

Urmăriți-ne online

Vreau să vă ajut să vă dezvoltați încrederea și obiceiurile de care aveți nevoie pentru a începe să trăiți o viață sănătoasă.

Dr. Vlad Ciovică

Programează o consultație

După ce ne trimiteți datele dvs., pentru a valida programarea vă vom contacta pe email sau pe telefon în cazul în care ne furnizați nr. de telefon.

Atenție: programarea nu este valabilă decât după validarea noastră pe mail.

Close Menu
Close Panel