Misiunea noastră

Calitatea serviciilor oferite beneficiarilor noştri este foarte importantă pentru noi. De aceea am proiectat, documentat şi implementat un sistem de management al calităţii,  cu scopul de a satisface la cel mai înalt nivel de calitate, atât cerinţele beneficiarilor noștri cât și cerințele de reglementare și de acreditare ale unităților noastre medicale.

Ne angajam să asigurăm, printr-o bună practică profesională în paralel cu implementarea sistemului de management al calităţii, cerinţele pacienţilor, beneficiarilor, cerinţele legale de reglementare şi cerinţele Organismelor Naţionale de Acreditare.

Am stabilit o politică și obiective cu privire la calitatea serviciilor noastre, pe care le urmărim îndeaproape. Este asigurat sprijin managerial și material pentru toți angajații și colaboratorii noștri prin atribuirea autorităţii, definirea responsabilităților și a relațiilor interpersonale pentru întreg personalul, alocarea resurselor necesare pentru ca acesta să-şi poată îndeplini sarcinile.

Sunt definite procese și căi de comunicare adecvate, atât între angajații și colaboratorii noștrii cât și cu beneficiarii serviciilor noastre. În permanență este verificată implementarea sistemului de management al calității. Periodic, are loc organizarea unei analize a sistemului de management a calității, pentru a cunoaște problemele sistemului și a stabili măsurile de îmbunătățire necesare.

Personalul este competent să execute activitățile atribuite, este instruit, este familiarizat cu politicile şi procedurile sistemului de management al calității şi le aplică în activităţile pe care le desfăşoară.

Depunem toate eforturile să atingem excelența în tratamentul bolnavilor. Din momentul în care dvs. ajungeți în unul din centrele noastre medicale, deveniți parte din această ambiție care a devenit deja tradiție. Îngrijirea bolnavului implică mai mult decât un bun diagnostic și un bun medicament. Acesta este motivul pentru care preocuparea noastră pentru dvs. se extinde prin căutarea unor soluții adecvate tratării pacientului și nu numai a bolilor.

Dorim ca experiența dvs. în oricare din centrele noastre medicale să fie cât mai sigură, plăcută și confortabilă cu putință. Prin tot ceea ce întreprindem, vedeți angajamentul nostru de a face centrele medicale sigure și primitoare pentru toți pacienții nostri.

Este atât o onoare cât și un privilegiu să vă putem fi de folos. În numele echipelor centrelor noastre medicale, vă mulțumim pentru că ne alegeți a avea grijă de dvs.

Sunteți motivul pentru care ne aflăm aici.

Dr. Vlad Ciovică

Close Menu
Close Panel