Dotarea laboratorului

Mindray BC-5380

Mindray BC-5380 este un analizor automat de hematologie produs de Mindray – China, ce face diferenţierea în 5 părţi a leucocitelor și generază un raport cu 27 parametri, în mai puţin de 1 minut. Are un compartiment separat pentru tuburi închise sau microtainere, pentru încărcarea unei probe STAT.

Trombolyzer RR

Trombolyzer RR este un analizor automat de coagulare, fabricat de Behnk Elektronik GmbH & Co. Hans-Böckler-Ring 27 D-22851 Norderstedt Germany. Thrombolyzer este unanim apreciat ca un aparat de încredere pentru efectuarea analizelor de coagulare.

Mindray - CL-1200i

Mindray - CL-1200i este un analizor de chimiluminiscență robust și ușor de utilizat, cu o viteză de transfer de până la 180 de teste pe oră. Prin integrarea tehnologiei CLIA fiabile cu cea mai recentă îmbunătățire a performanțelor electrice și software, CL-1200i permite o operare ușoară și oferă un diagnostic foarte rapid.

Konelab 20i

Konelab 20i este un analizor automat de biochimie clinică, fabricat de Thermo Scientific - Finlanda. Konelab 20i este destinat pentru efectuarea analizelor de biochimie, inclusiv a proteinelor specifice. Cantitatea mică de reactiv, costurile reduse ale consumabilelor, precum și fiabilitatea acestui analizor conduc la o economicitate deosebită în utilizare, ceea ce ne permite să avem prețuri accesibile la analizele cu plată și pachete promoționale.

Close Menu
Close Panel