Terapie cu lumina Bioptron

Sistemul de Terapie cu Lumină BIOPTRON este constituit dintr-un aparat medical de terapie cu lumină, patentat în întreaga lume, cu un dispozitiv optic specific de emitere a luminii care este similară cu partea spectrului electromagnetic produsă de soare, dar fără să conţină radiaţii UV.

www.terapiebioptron.ro

Copyright © www.terapiebioptron.ro

Copyright © www.terapiebioptron.com 

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR CIOVICA SRL

CUI 16861619 I Toate drepturile rezervate.

BIOPTRON poate fi folosit fie ca terapie complementară, împreună cu metode medicale convenţionale, fie ca monoterapie, dar numai în anumite cazuri. Terapia cu Lumină BIOPTRON a fost acceptată în toată lumea ca o nouă formă de tratament pentru prevenire, terapie şi reabilitare.​

Mai multe informații despre avantajele folosirii terapiei cu Bioptron puteți găsii pe site-urile noastre, dedicate acestei terapii.​

Informațiile din acest site reprezintă ghiduri generale pentru a ajuta pacienții să înțeleagă condițiile specifice, tratamentele sau testele medicale. Informația din acest site este destinată exclusiv scopurilor informaționale, nu abordează circumstanțe individuale și nu înlocuiește nevoia de consiliere individuală de la un profesionist din domeniul medical. Dacă aveți întrebări, sau pentru sfaturi medicale personalizate, vă rugăm să întrebați medicul curant, sau să ne contactați pentru o consultație, tratament sau procedură medicală! Nu ignorați sfatul medicului! Dacă credeți că aveți o urgență medicală, apelați de urgență serviciul public de urgență la 112!

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR CIOVICA

Bd. Al. Lăpușneanu 103, Constanța. Jud. Constanța

Reg. Comerțului J13/7874/2004     CUI 16861619

Informații și programări la telefon +40 241 550 888  

email office@ciovica.com        www.ciovica.com

© Copyright 2005 - 2018 CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR CIOVICA prin Dr. Vlad Ciovică. Toate drepturile rezervate.

Close Menu
Close Panel