terapia florală Bach

tratează individul, nu afecțiunea.

Remediile florale Bach acționează la nivel energetic, ca și homeoterapia.

SIMPLITATE

Alegerea remediilor se face în funcție de persoană, starea de spirit a pacientului și tipul afecțiunii (acută sau cronică). Folosirea neadecvată a remediilor nu are nici un efect asupra pacientului.

SIGURANȚĂ

Administrarea remediilor nu prezintă pericol de supradozaj, nu există efecte secundare și nu influiențează nici o altă formă de tratament, astfel încât se combină perfect cu alte tratamente.

EFICIENȚĂ

Terapia florală Bach este aplicată în toată lumea, cu rezultate excelente, de peste 80 de ani. Remediile ajută la eliberarea energiilor pozitive blocate în timp, ceea ce conduce la restabilirea echilibrului și armoniei întregului organism.

NATURAL

Remediile florale Bach sunt preparate naturale, conținând esențe florale preparate după metode stricte, pentru a se menține calitățile curative.

Despre remediile florale Bach

  • Utilizarea remediilor este un proces continu.
  • Remediile, ca și în homeopatie, îndepărtează încet straturile de probleme, ca la foițele de ceapă. Problemele apărute ultimele se îndepărtează primele, ajutând afectările mai profunde să iasă la suprafață și restabilind echilibrul într-un ritm care este potrivit pentru pacient.
+
ani de când este aplicată terapia Bach
remedii florale bach
%
NATURAL

Doriți mai multe informații?

Vizitați site-ul nostru dedicat acestei terapii.

Close Menu
Close Panel