terapia florală Bach

tratează individul, nu afecțiunea.

Remediile florale Bach acționează la nivel energetic, ca și homeoterapia.

SIMPLITATE

Alegerea remediilor se face în funcție de persoană, starea de spirit a pacientului și tipul afecțiunii (acută sau cronică). Folosirea neadecvată a remediilor nu are nici un efect asupra pacientului.

SIGURANȚĂ

Administrarea remediilor nu prezintă pericol de supradozaj, nu există efecte secundare și nu influiențează nici o altă formă de tratament, astfel încât se combină perfect cu alte tratamente.

EFICIENȚĂ

Terapia florală Bach este aplicată în toată lumea, cu rezultate excelente, de peste 80 de ani. Remediile ajută la eliberarea energiilor pozitive blocate în timp, ceea ce conduce la restabilirea echilibrului și armoniei întregului organism.

NATURAL

Remediile florale Bach sunt preparate naturale, conținând esențe florale preparate după metode stricte, pentru a se menține calitățile curative.

Despre remediile florale Bach

  • Utilizarea remediilor este un proces continu.
  • Remediile, ca și în homeopatie, îndepărtează încet straturile de probleme, ca la foițele de ceapă. Problemele apărute ultimele se îndepărtează primele, ajutând afectările mai profunde să iasă la suprafață și restabilind echilibrul într-un ritm care este potrivit pentru pacient.
+
ani de când este aplicată terapia Bach
remedii florale bach
%
NATURAL

Doriți mai multe informații?

Vizitați site-ul nostru dedicat acestei terapii.

Informațiile din acest site reprezintă ghiduri generale pentru a ajuta pacienții să înțeleagă condițiile specifice, tratamentele sau testele medicale. Informația din acest site este destinată exclusiv scopurilor informaționale, nu abordează circumstanțe individuale și nu înlocuiește nevoia de consiliere individuală de la un profesionist din domeniul medical. Dacă aveți întrebări, sau pentru sfaturi medicale personalizate, vă rugăm să întrebați medicul curant, sau să ne contactați pentru o consultație, tratament sau procedură medicală! Nu ignorați sfatul medicului! Dacă credeți că aveți o urgență medicală, apelați de urgență serviciul public de urgență la 112!

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR CIOVICA

Bd. Al. Lăpușneanu 103, Constanța. Jud. Constanța

Reg. Comerțului J13/7874/2004     CUI 16861619

Informații și programări la telefon +40 241 550 888  

email office@ciovica.com        www.ciovica.com

© Copyright 2005 - 2018 CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR CIOVICA prin Dr. Vlad Ciovică. Toate drepturile rezervate.

Close Menu
Close Panel